Productinformatie

Koudschuim is een materiaal dat gemaakt wordt van Polyurethaan. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht.

Traagschuim matras is een schuim gemaakt van Polyurethaan. Het schuim bestaat uit holle open cellen. De cellen zijn niet geheel afgesloten waardoor de lucht in de cellen niet samengeperst wordt wanneer het schuim in elkaar gedrukt wordt. Dit heeft als gevolg dat het traagschuim langzaam terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm.

Een pocketvering matras is een matras gevuld met stalen veertjes die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). Het aantal veertjes in het matras bepaalt hoe nauwkeurig de matras zich aanpast aan de lichaamsvormen.

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Om optimaal van je nachtrust te kunnen genieten heb je als slaper twee belangrijke ingrediënten nodig: comfortabel beddengoed en een fijn matras.

Een matras heeft niet het eeuwige leven. Zelfs het beste matras raakt na jarenlang intensief gebruik versleten. Hoe lang een matras meegaat wordt bepaald door een aantal factoren. Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld de kwaliteit van het matras en het matras type.

Aankopen

In ons webwinkel kun je betalingen verrichten met iDeal, PayPal en/of Credit card. Mocht je handmatig over willen boeken neem dan eerst contact met ons op.

Retouren

Heb je het verkeerde matras besteld? Of is het matras niet de juiste matras voor jouw? Neem contact met ons op om een retourafspraak in te plannen.

Waneer we het product retour hebben ontvangen, streven we ernaar om de afhandeling en terugstorting binnen 8-10 werkdagen te regelen.